Ipari seprőgépeinkben nem csalódik

Az Extrém Clean Kelet-Magyarország egyik legjelentősebb takarítástechnológiai cégének számít immár évek óta.

Főbb tevékenységi körünkbe takarítógépek forgalmazása, kölcsönzése és szervizelése tartozik.

A tisztán tartandó terület jellegétől és méretétől függően személyre szabott eszközöket javaslunk vásárlóinknak, továbbá termékeink kifejlesztése során is elsősorban ügyfeleink tapasztalatait, észrevételeit vesszük figyelembe.

Az ipari tisztítástechnológia világában gyakran találkozunk olyan feladattal, amikor kültéri vagy beltéri padozaton lévő, akár darabos szennyeződést kell összegyűjteni, például leveleket, kavicsokat, cigarettacsikkeket, forgácsot vagy egyéb növényi eredetű hulladékot. Hasonló feladatokra egy ipari seprőgép a lehető leginkább alkalmas eszköz. Remekül használható sportcsarnokokban, teremgarázsokban, parkolóházakban, ipari területeken vagy járdákon.

Az ipari seprőgépek alapvetően két nagy csoportba sorolhatók: léteznek vezetőüléses és gyalogkíséretű gépek. Előbbiek jellemzően sokkal drágábbak és jelentősen nagyobbak, ezért értelemszerűen akkor hatékony az alkalmazásuk, ha a tisztán tartandó terület jelentős méretű. Meghajtásuk szerint lehetnek elektromosak, robbanómotorosak vagy mechanikusak. Az ideális ipari seprőgépkiválasztásakor számos szempontot kell figyelembe venni. Az egyik legfontosabb a terület nagysága. A teljes alapterületbőlha levonjukaz akadályok, például polcok vagy gépek által elfoglalt helyet, megkapjuk a nettó tisztítandó területet. Egy ipari seprőgép elméleti felületteljesítményét négyzetméter/óra-ban határozzuk meg, vagyishogy elméletben, egyenes vonalban haladva hány négyzetmétert képes megtisztítani egy óra alatt. Ezt a gyakorlatban számos dolog befolyásolja, azonban ha megvan a nettó takarítandó felület, az ideális ipari seprőgépmérete már nagyjából behatárolható.

További lényeges szempont még, hogy milyen típusú szennyeződésre számítunk elsősorban; ennek a szűrő kiválasztásakor van nagy jelentősége. A finom por eltüntetése például viszonylag nehéz feladatnak számít.

Fontos szempont még a felület minősége, továbbá az, hogy beltérről vagy kültérről van szó.

Azonban nem kell attól tartania, hogy eltéved a típusok rengetegében, ugyanis az Extrém Clean szakértő munkatársai segítik az Önnek optimális ipari seprőgép kiválasztásában.

You May Also Like