Hatékony takarítás egyetlen gép segítségével

Varázsolja tisztává otthonát mindössze néhány óra alatt!

Ön is sikertelenül próbálja szőnyegeinek szépségét visszaállítani különféle tisztítószerekkel, rendszeres porszívózással? Sajnos a padlószőnyegek egy idő után letaposódnak, a szálaik összeragadnak a portól, kosztól és hagyományos porszívóval már nem érjük el a kívánt tisztaságot. Egy profi szőnyegtisztítógép viszont elvégzi ezt a feladatot, segítségével a mély tisztítás, fertőtlenítés gyerekjáték.

Kärcher kárpittisztítógép kölcsönzés Zugló és minden más budapesti kerület lakásai és vállalkozásai számára is. Használja a gépet szőnyegei, ülőgarnitúrái, kárpitozott bútorai, ágybetétei, matracai tisztítására és fertőtlenítésére, vagy akár autója kárpitjához is. Egy ilyen takarítógép megvásárlása nagyobb kiadást jelenthet egy háztartásban, ám rendszerint nem is mindennap van nagytakarítás, ezért érdemes inkább bérelnie. Különösen ajánlott olyan helyre, ahol kisgyermek, háziállat vagy porra allergiás személy él.

A szőnyegtisztítás mellett szól még az is, hogy a gép használata után a szőnyeg felfrissül, megújul, a lakás pedig megtelik kellemes illattal.

A kárpittisztítógép kölcsönzés Zuglóban és Budapest más kerületeiben is kaució nélkül, házhozszállítással történik. Bármely kerületbe oda-vissza szállítjuk a gépet, így Önnek egy lépést sem kell tennie! Hívja a Richárd Gépkölcsönzőt!

Ajánló