Menő játékok vagány lurkóknak

Ha a legmenőbb játékokat keresed, a Játéktenger webáruházában megtalálod őket.

Nálunk a  gyerekek kedvenceit is megvásárolhatod játékfiguraként; választékunk rendkívül széles, tehát nem kell máshová menned például Micimackóért, Samért a tűzoltóért vagy Spongya Bobért, de a Bosszúállók, a Star Wars és Az Igazság Ligája hősei sem hiányozhatnak kínálatunkból.

A Dickie Toys is a meseforgalmazókkal együttműködésben is gyárt játékokat, tehát rendelkezik híres mesék licenszeivel, mint például a Verdák.

A Dickie Toys főként játékautókat, repülőket és más járműveket gyárt, aminek köszönhetően termékei leginkább a kisfiúk kedvencei. A villámgyors Formula 1-es versenyautókkal a gyerekszoba azonnal versenypályává avanzsálhat. Ha baj van, máris érkezik a tűzoltóautó és a mentőautó,  természetesen szirénázva. Ezek mellett a Dickie Action Series sorozatába olyan játékok tartoznak, mint a várost megtisztító kukásautó vagy a rendőrautó.

A rendőrautó mellé világító rendőrtárcsa és walkietalkie is dukál, szintén a Dickie Toys jóvoltából. A Dickie Toys már több, mint negyven éve gyárt játékokat, így nem csupán a minőségben lehetsz biztos, hanem abban is, hogy minden játékuk tökéletesen biztonságos, többségük akár már 3 éves gyerekeknek is nyugodtan odaadható.

Rendelj tőlünk játékokat most, és 15.000 forint fölött ingyenesen házhoz szállítjuk!

Ajánló