Költöztetés igazi profikkal!

Egy költözés mindig megterhelő, és ha azt szeretnéd, hogy minden simán és gördülékenyen menjen, professzionális segítségre is szükséged van.

A költöztetésben pedig nehéz profibb segítséget találni a Bauer Tehernél. A Bauer Teher több, mint harminc évnyi tapasztalattal a háta mögött már a költöztetés minden csínját-bínját ismeri.

Cégünk igyekszik mindig teljes körű szolgáltatást nyújtani, ezért a költöztetés szereléssel alapszolgáltatásunk része. Ez azt jelenti, hogy a bútorok szerelése nem jár külön felárral, hanem azt a költöztetés szokásos óradíjában végezzük el. A költöztetés szereléssel tetemes mennyiségű munkával jár, így a bútorokat csak annyira szereljük szét, amennyire szükséges. Ennek megfelelően könnyebb és kisebb darabokat egyben szállítjuk, és csak a nagy, nehéz szekrényeket és ágyakat szereljük szét.

Nagyobb szekrények esetében nem csupán azért fontos a szerelés, mert anélkül egyszerűen túl nehezek lehetnek, hanem szállítás közben kevésbé viselik el a saját súlyuk okozta terhelést, és a teher alatt a csapolások és kötések könnyen meglazulhatnak. Ennek köszönhetően a költözés után már nem lesznek pontosan ugyanolyanok, mint előtte, például az eddig derékszögben álló elemek már nem fognak szabályosan állni. Ennek elkerüléséhez gyakran elég csupán az ajtókat leszerelni, amik jelentős súlyt képviselnek, különösen, ha üveges vagy tükrös ajtókról van szó.

Emellett természetesen leszereljük többek között konyhabútoraid, csillárjaid és karnisaid is. Amennyiben nagyobb lakásról van szó, sok bútorral, mindenképpen érdemes a szerelést egy-két nappal a költözés előtt elvégezni. Kisebb ház vagy kevesebb berendezési tárgy esetén a szerelés ráér a felpakoláskor is.
Mivel szolgáltatásunk teljes körű, szállítás után bútoraidat összeszereljük, majd mindent a helyére is teszünk, berendezve új otthonod.
A költöztetést érdemes 5-7 nappal előre megrendelni, mivel így több időnk van alaposan felkészülni a feladatra, és pontosabb árajánlatot is tudunk előre adni.

Fontos megjegyezni, hogy nálunk az ár nem csupán egy szám, hanem tételes elszámolás, amit vissza is tudsz követni.

Mindazonáltal ez az elszámolás alapvetően csupán két elemből áll, nálunk ugyanis nincsenek apróbetűs részek, rejtett költségek, de még hétvégi felárat sem terhelünk ügyfeleinkre. Budapesti költözéskor csak az alapdíjjal és óradíjjal kell számolni, míg vidéki költözés esetén óradíjjal és kilométer díjjal.
Hívj minket vagy írj nekünk, garantáltan nem fogsz bennünk csalódni!

Ajánló