Ne bízzon semmit a véletlenre!

Amennyiben külföldi nyaralást vagy városlátogatást tervez, ne bízzon semmit a véletlenre, inkább gondoskodjon arról, hogy utazását semmi se tehesse tönkre! Az Axa utasbiztosítása már otthona kényelméből, online is egyszerűen megköthető. Abban az esetben sem kell kétségbe esnie, ha az utazás ötlete hirtelen jött, vagy épp a biztosítás megkötése jutott az utolsó pillanatban eszébe, ugyanis az utasbiztosítás akár az indulás napján is megköthető, és a megkötés után mindössze négy órával már érvénybe is lép.

Az Axa utasbiztosítás bárhol a világon segítségére lehet; a hét minden napján, a nap minden órájában elérhető magyarul beszélő asszisztencia szolgálatunk.

Utasbiztosításunk egy esetleges baleset vagy szükséges orvosi kezelés esetén állja a felmerülő költségeket, mivel világszerte partneri szerződésben állunk számos egészségügyi intézménnyel. A szabadidősportok többsége beletartozik az alapbiztosításba, azonban felárért a kockázatosnak számító extrém és versenysportokra vonatkozó kiegészítő biztosítás is köthető.

Utasbiztosításunk alapvetően három különböző változatban érhető el.

A Reference a legolcsóbb választás, azonban már ez is tartalmaz telefonos gyorssegélyt, turisztikai információkat, fordítást és tolmács szolgálatot. Emellett természetesen a felmerülő orvosi kezelések költségeit is fedezi. A következő lépcsőfokot a Komfort jelenti. Ez már többek között balesetbiztosítást, poggyászbiztosítást és felelősségbiztosítást is tartalmaz. Amennyiben teljes körű utasbiztosítást szeretne, válassza az Excellence változatot! Ebben az esetben már a lifestyle asszisztenciát és a légi utasbiztosítást sem kell nélkülöznie. Fontos megjegyezni, hogy 18 év alatti gyerekek számára biztosításunk kedvezményes áron köthető.

Nyaralás, üdülés mellett külföldi tanulmányi vagy üzleti út, esetleg hosszabb távú külföldi munka esetén is ajánlott utasbiztosítást kötni, elvégre a balszerencse nem válogat, és bármikor lecsaphat, az utazás céljától függetlenül. Kalkulátorunk segítségével könnyedén kiválaszthatja az Ön számára leginkább ideális ajánlatunkat.