Nézz teljes filmeket online, ingyen!

A járvány okozta korlátozások miatt a legtöbben otthonaikba szorulnak, ahol a kényszer-szabadidőt takarítással, társasjátékokkal, filmekkel és sorozatokkal vészelik át.

Az stb.hu weboldala az utóbbi tevékenységet szeretné támogatni ingyen nézhető és letölthető teljes filmekkel és mesékkel!

Az stb.hu egy olyan oldal, amellyel egyszerre több weboldal tartalma között kereshetsz és tölthetsz le onnan, ezek: YouTube, Indavideo, Videa, Facebook és Instagram. A letöltéshez nem szükséges regisztráció, sem külön program, amit telepítened kellene. Mindössze annyit kell tenned, hogy bemásolod a videó linkjét, amit szeretnél letölteni és kiválasztani a képminőséget. Sőt, zenét is letölthetsz, a beillesztett videót ugyanis mp3 formátumban is lementheted.

Ha nem szeretnél letölteni, az stb.hu-n keresztül nézheted a fent felsorolt oldalak videóit. Csak írd be a keresőbe, amit látni szeretnél és már böngészhetsz is a találatok közt! A teljes filmek kulcsszóra keresve számtalan magyar szinkronos vagy feliratos film tárul eléd. Így, ha már unjátok a takarítást, végigjátszottátok az összes társast és kártyát, kiraktátok a félretett 2000 darabos puzzle-t, indítsatok el egy jó filmet vagy mesét!

Feldobhatjátok a filmnézős estéket azzal is, hogy naplózzátok a megnézett műveket, értékelitek őket, esetleg kritikát fogalmaztok meg. Alkossatok humoros, egymondatos összefoglalást a filmekről! Az elkészült listát később visszanézhetitek, amikor ez a nehéz időszak már csak egy rossz emlék lesz.

Az adatbázisokban régi és új teljes filmekre is rábukkanhatsz, így, ha kedvetek támad esetleg a Keresztapa filmeket vagy más hosszú klasszikusokat bepótolni, most megtehetitek! A legtöbbször letöltött filmek listáját – nem véletlenül – vezeti a témába vágó Fertőzés című 2011-es thriller, míg mások a Jumanji -A következő szint, vagy a Miután című 2019-es filmeket. A gyerekek sem maradnak szórakozás nélkül, sokan megnézték már Bing nyuszi kalandjait, Peppa Malacot és a Kiskedvencek Titkos Élete 2-t is.

Filmre fel! Jöhet a popcorn és az ingyenes teljes filmek online, az stb.hu-n!