Feledhetetlen játékos órák a kertben is

Amikor végre véget ér a télies hideg, és megérkezik a tavasz a napsütéssel és a meleggel, a gyerekek már nem csak a szobában játszhatnak, hanem ismét birtokba vehetik az udvart és a kertet is. Ehhez  persze játékok is kellenek, amiket otthona kényelméből, otthonról is beszerezhet anélkül, hogy egy lépést is kelljen tennie.

A Játéktenger játék webáruház a kültéri játékok valóságos tárháza. A kültéri játékoknak számos szempontnak kell megfelelnie.

A legfontosabb, hogy strapabíróak és tartósak legyenek, például ne legyenek rajtuk hegyes vagy éles felületek, különösen, ha azok a legkisebbeknek készültek, illetve a fából készült kültéri játékok kidolgozása kifogástalan legyen, és ne álljanak ki belőlük szálkák. Emellett az ideális kültéri játékok ellenállnak a zord téli fagyoknak és a tűző nyári napsugaraknak is. Utóbbi miatt ajánlott óvatosnak lenni a fémből készült játékokkal, mivel azok a napon maradva képesek annyira felforrósodni, hogy akár égési sérüléseket is okozhatnak a gyerekeknek. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a játék lehetőleg kevés elemből álljon, és összeszerelése könnyű.

A Step2 kültéri játékok mindegyike megfelel a fenti szempontoknak, emellett biztos lehet benne, hogy sok-sok vidám és felhőtlen órát töltenek el velük a gyerekek. Ilyenek például a nagyon vagány Step2 járgányok. Legyen szó akár sportkocsiról, rendőrautóról vagy versenyautóról, a tolható, illetve akár lábbal is hajtható járműveket minden gyerek imádja. Rendkívül merevek, strapabíróak, ütésállóak és jól bírják a terhelést is. A játék babakocsikat inkább a kislányok szeretik, azonban ha kisfiunk vágyik hasonlóra, tőle se tagadjuk meg csupán azért, mert ez „lányos” játék. A babakocsi alsó részében tároló van kialakítva, ahol van hely egyéb kiegészítők vagy játékok számára is. A babakocsi benti játékra is alkalmas, mivel kerekei simák, így nem karcolják a padlót sem.

Az általunk kínált különböző játékházak, vizes játszóterek, homokozók vagy játék konyhák széles választékából garantáltan megtalálhatja gyerekei kedvencét.

Ha már kültéri játékok, meg kell említenünk az olyan klasszikus játékokat is, mint a labdák, ugrókötelek, kis ásók, játék gereblyék vagy buborékfújók.

Állandóan változó akcióink miatt érdemes hozzánk gyakran benéznie, ráadásul 15000 forintos vásárlás felett akiszálítás is ingyenes.

Ajánló