Weboldal készítés Siófokon

Napjainkban az online jelenlét már nem csupán fontos, hanem gyakorlatilag elengedhetetlen egy sikeres vállalkozás esetében.

Azonban míg egy profin kivitelezett, látványos és könnyen kezelhető weboldalvonzó a potenciális ügyfeleknek, addig egy sablonra épülő, optimalizálatlan vagy elavult weboldal könnyen elbizonytalaníthatja az érdeklődőket, rosszabb esetben rossz fényt vet cégére.

Ezért kiemelt fontosságú, hogy egy tapasztalt, megbízható cégre bízza vállalkozása online megjelenését.

Mindezeket figyelembe véve, ha nem bízná a véletlenre, a NiquistCorp ideális választás lehet. Weboldalának vagy webshopjának készítésekor a folyamat elejétől a végéig a megrendelővel egyeztetve, egyedi igényeit maximálisan kielégítve dolgozunk. A honlap elkészülése után fontos lépés annak népszerűvé tétele, azaz a webes keresők találatai között előkelő helyen szereplés. Ezt nevezzük keresőoptimalizálásnak, ami szintén tevékenységi körünkbe tartozik, így ezen a téren is ránk bízhatja magát.

Amennyiben már rendelkezik honlappal, de szeretné azt modernizálni, népszerűbbé tenni vagy mobilra optimalizálni (telefonok kijelzőjén is kényelmesen olvasható), akkor is keressen minket elérhetőségeink egyikén.

 

webodlal készítés Siófok

Linképítés

Aki azt mondja, hogy a keresőoptiamlizálás maga a linképítés, az nagyon nagyot téved!

Ez már régóta nem így van. A Google folyamatos algoritmus frissítései pont ezt küszöbölik ki. Így sokkal hatékonyabb módzsrekere van/lesz szükség.

PL.: PR cikkek népszerűsítése, linképítő csomagok formájában.

Hirdetéskezeléssel, a közösségi média eszközeivel és keresőoptimalizálással érjük el, hogy minél több potenciális ügyfél kattintson honlapjára. Ez egy összetett feladat, melynek része többek között a konkurencia- és trendelemzés, dokumentumok és képek optimalizálása, kulcsszavak meghatározása, kulcsszó-specifikus tartalom létrehozása, majd a nem hagyományos linképítés. A PR cikkes linképítéssel előrébb hozzuk weboldalát a keresők találati listáin. Többféle SEO csomag közül választhatja ki az Önnek megfelelőt.

Weboldal készítés nem csak Siófokon!

Teljes körű webprogramozás, webdesign és reszponzív honlapkészítés. Egyedi igényeinek megfelelő honlapot tervezünk és építünk fel, nem pedig „előregyártott” sablonokat öltöztetünk.

Az eredmény egy megbízható, korszerű reszponzív weboldal, amelynek tartalmát ön is – a webprogramozás ismerete nélkül – könnyedén módosíthatja.

A komplett weboldal kivitelezése és karbantartása mellett webes- és mobilapplikációk készítésével, illetve látogatottságnöveléssel is foglalkozunk.
Munkáinkra garanciát vállalunk.

You May Also Like