Ne maradj le a legjobb filmekről!

Nagyon sokan kerültünk hirtelen olyan helyzetbe, hogy a megszokottól sokkal több lett a szabadidőnk, ráadásul a koronavírus következtében bevezetett korlátozásoknak köszönhetően a lehetőségeink is szűkösebbek.

Sokan tanácsolják például a kertészkedést karantén idejére, azonban nincs mindenkinek kertje, és egyébként sem mindenki tölti ezzel az idejét szívesen. Ezzel szemben a filmeket szinte mindenki szereti, és a filmnézésnél csak az a jobb, ha a filmeket akkor nézhetjük, amikor akarjuk, és ott, ahol akarjuk, méghozzá reklámszünetek nélkül.

Felejtsd hát el a tévét, az sfilm.hu oldalon várnak a legjobb filmek! Minden egyes évben filmek ezrei készülnek a világon, így nagyon nehéz igazán képben lenni, téged érdeklő filmek százai kerülhetik el könnyedén a figyelmed. Az sfilm.hu egy rendkívül hasznos filmes adatbázis. Segítségével nem maradsz le a legfrissebb filmsikerekről sem. A filmek adatlapján elolvashatod alaptörténetüket, megnézheted az előzeteseket, láthatod különböző értékeléseiket és adataikat, mint megjelenés éve, bevétel, költségvetés vagy hosszúság. Nem ritka, hogy a filmekhez készült posztereket és háttérképeket is megtalálod az adatlapon, de az imdb adatlap linkje sem maradhat el. Amennyiben létezik, nálunk a film Instagram és Facebook oldala is elérhető. A hamarosan megjelenő filmekről is megtudhatsz mindent, ami érdekel, illetve hozzáadhatod őket kedvenceidhez.

A filmeket különböző kategóriákba rendeztük, hogy könnyebben áttekinthesd, ami érdekel.

Létrehoztunk például filmgyűjteményeket, amik a közkedvelt filmes franchise-ok részeit gyűjtik egybe. Ezek a gyakran több évtizedet felölelő sorozatok sokak kedvencei, így megtalálhatod például a Star Wars gyűjteményt, a Terminátor vagy Halálos iramban filmeket, de a Marvel hatalmasra duzzadt szuperhősös univerzuma sem maradhatott ki.

A filmek többségét le is töltheted, vagy megnézheted online, azonban ez nem oldalunk szolgáltatása, mi csak a linkeket biztosítjuk, ezért film kéréseket sajnos nem tudunk teljesíteni.