Tartózkodási engedély a lehető legegyszerűbben

Számos oka lehet, amiért tartózkodási engedélyre van szüksége. Ilyen okok lehetnek többek között a munkavállalás, tanulás vagy vállalkozás.

Ennek megszerzése érdekében forduljon cégünkhöz bizalommal! Azonban fontos tudni, hogy ideiglenes tartózkodási engedélyt kizárólag japán, dél-koreai, új-zélandi, ausztrál,chilei,tajvani és hongkongi ügyfeleink igényelhetnek.

A folyamat Ön számára a lehető legkényelmesebb és legegyszerűbb, tehát nem igényel folyamatos utánajárást sem. Amennyiben részt vesz térítésmentes konzultációnkon és ezt követően megbíz minket a tartózkodási engedély megszerzésével, mindent további teendőt ránk bízhat. Önnek még a papírok kitöltésére vagy sorban állásra sem kell a drága idejét vesztegetnie, VIP szolgáltatásunknak köszönhetően mindent elintézünk. Az egyetlen, amit tennie kell, csupán annyi, hogy átveszi az elkészült engedélyeket irodánkban.

Mivel a tartózkodási engedélyt ügyfeleink csupán meghatározott időre, többnyire három hónapra kapják, így ennek meghosszabbítása meglehetősen gyakori feladatunk.

Általánosságban elmondható, hogy a tartózkodási engedély meghosszabbítása idején általában el kell hagyni Magyarország területét. Mondanunk sem kell, hogy ez nem ideális, emellett meglehetősen költséges és időigényes is. Azonban abban az esetben, ha minket választ, mi legjobb tudásunk szerint leszünk segítségére, és mindent megteszünk, hogy amennyiben lehetséges, ne kelljen utaznia. A tartózkodási engedély megszerzését és meghosszabbítását a többi szolgáltatásunkhoz hasonlóan rendkívül tapasztalt és elhivatott kollégáink intézik, tehát garantáltan a legjobb kezekben lesz.

Amennyiben további információkra kíváncsi a lehetőségeket és feltételeket illetően, forduljon hozzánk bizalommal! Kérheti a már korábban említett ingyenes konzultációnkat, amit követően máris kezdődhet a tartózkodási engedély megszerzésének vagy meghosszabbításának folyamata.