Az Ariston Bojlereivel nem foghat mellé

Melegvízre mindig szükség van, épp ezért a megfelelő, minőségi bojler kiválasztása kulcsfontosságú minden otthon számára. A család létszámától és vízhasználati szokásaitól függ, mekkora űrtartalmú bojlerre van szükség. Fontos szempont még a teljesítmény, ami eldönti, elegendő e az adott bojler a háztartás számára. Ezek után következik a típus kiválasztása.

A Netkazán webáruházban számos Ariston bojler közül választhat;

gázbojlerek, hőszivattyús vagy elektromos vízmelegítők széles kínálata várja. Az Ariston már több, mint ötven éve számít jelentős cégnek a vízmelegítőgyártók körében, mindazonáltal környezettudatos olasz márka, az újrahasznosított anyagból készült csomagolásokat előnyben részesíti.

Az Ariston bojlerek közül érdemes kiemelni a V KN fali kémény nélküli gázbojler termékcsaládot, formatervezett kialakítású, elegáns megjelenésű, megbízható bojler.

Az Ariston bojlerek között is igen modernnek számítanak a Velis Evo Wifi termékcsalád tagjai. Ahogy nevéből talán sejthető, különlegessége abban rejlik, hogy a vízmelegítő beállításait képes irányítani otthonától távolról is, így a bojler akkorra melegíti a vizet, amikor előreláthatólag Önnek szüksége lesz rá.

A hibrid hőszivattyús vízmelegítők is népszerűek, ami nem véletlen, hiszen az átlagnál akár 50%-kal kevesebb energiával is beéri, ami nem csak környezettudatos, de takarékos megoldás is. Amennyiben nem tud választani a Netkazán Ariston bojlerei közül, kérje szakemberünk segítségét!

Ajánló