Rendezz fantasztikus gyerekzsúrt

Gyerekzsúrt ma már tarthatsz különféle helyszíneken, mint például játszóházakban, éttermekben, azonban a legtöbben mégis otthon szeretnek bulit rendezni.

Az otthoni szülinap ugyan több feladattal is jár (takarítás, dekorálás, ételkészítés, programok…), sokkal meghittebb és családiasabb hangulatú. Ha kisebb gyermeked van, használj sok vidám színt és lufikat a díszítéshez – utóbbival imádnak játszani is a kicsik.

A szülinap programja ne okozzon fejtörést!

Amíg mindenki megérkezik, tarthattok egy kis mesenézést. Ha jó idő van, játszhatnak kint az udvaron, hiszen a kis örökmozgóknak úgysem lehet elég teret biztosítani. Ha viszont a szobába kényszerültök, játszhattok az Activity alapjaira épülő kitalálós játékokat, bújócskát, mesélős játékot, a csendesebb, szerepelni nem szerető gyerkőcöknek pedig alakítsatok ki egy rajzolós sarkot. Ha „külsős” segítséget is bevonnál, hívhatsz bohócot vagy arcfestőt is. A csillámtetoválások szintén nagyon népszerűek a kisgyerekek körében.

Ha inkább valami szórakoztató és egyedi játékot keresel a szülinapra, a LogiKoffert érdemes kipróbálnod!

Ez az izgalmas logikai, ügyességi kincskereső játék másfél órára leköti a gyerekeket, akik mókás, gondolkodtató feladatok megoldásával jutnak el közösen az elrejtett kincshez. Bérelheted szülinapi kiegészítőkkel is, így egy igazán emlékezetes, tematikus szülinapi bulit rendezhetsz a gyermekednek.

Ajánló