Gázszerelő Szentendre környékén

A Gázproject kft. szakértő munkatársai immár több, mint két évtizede foglalkoznak többek között fűtési rendszerek tervezésével és kivitelezésével, kéményrendszerek építésével és kémények bélelésével, sőt, ha egy vízszerelő, amire éppen szüksége van, akkor is kereshet minket bizalommal.

Munkánk színvonaláról sokat elárulhat az a tény, hogy a Főgáz Zrt. minősített partnercége vagyunk, amiből az egész országban mindössze tíz darab található.

Ha minket hív, nem kell attól tartania, hogy nem szállunk ki a megbeszélt időpontban, vagy hogy eltűnünk, mint azt olyan gyakran hallani más szerelőkkel kapcsolatban. Számunkra a szakmai hírnév és az ügyfelek elégedettsége mindennél fontosabb. Nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy áraink megfizethetőek legyenek, mivel jól tudjuk, hogy senki sem rendelkezik feneketlen pénztárcával.

Minden esetben szem előtt tartjuk, hogy az általunk szerelt rendszerek gazdaságosan, biztonságosan üzemeljenek, lehetőleg minél hosszabb ideig, továbbá működtetésük könnyű és kényelmes legyen, semmiképpen ne okozzon nehézséget. A kivitelezést minden esetben hatékonyan és gyorsan végezzük el. Alapelveink közé tartozik az is, hogy felfordulás helyett kitakarított, kulturált helyszínt hagyunk magunk után, és az általunk okozott falsérüléseket maradéktalanul helyrehozzuk.

Igyekszünk lehetőleg mindig teljes körű szolgáltatást nyújtani, mivel például egy kazáncsere is egy komplett folyamat, ami nem csupán a szerelés fizikai részéből áll.

Első lépésben szükség van különböző engedélyek beszerzésére. Mi az engedélyezéssel kapcsolatos ügyintézést is vállaljuk, ami ráadásul az átlagosnál gyorsabban megy, mivel a területileg illetékes kéményseprő vállalatokkal és egyéb közmű szolgáltató cégekkel is kapcsolatban állunk. Emellett beszerzési kapcsolatainknak hála képesek vagyunk a szükséges anyagokat egyedi áron beszerezni.

Hívjon minket bizalommal, ha segítségére lehet egy fűtés-, víz- vagy gázszerelő Szentendre, Pomáz, Budakalász, Óbuda, Pilisvörösvár, Csobánka, Tahi, Üröm vagy Leányfalu területén!

Ajánló