Intim edzés gésagolyóval

A gésagolyó szóval talán már mindenki találkozott, de kevesen tudják, hogy ennek a kis eszköznek mennyi pozitív hatása van.

Bár elsősorban szexshopokban fordul elő, akár egészségügyi termékek közt is megállná a helyét, hiszen erősíti a hüvely izmait és a záróizmokat, ami számos probléma megelőzésében segít.
A gésagolyót már évszázadokkal ezelőtt használták Japánban, mára pedig világszerte elterjedt. A súlyozott golyót (vagy golyókat) a hüvelybe kell felhelyezni, az „edzés” pedig annyit tesz, hogy az izmokat összehúzva meg kell akadályozni, hogy kicsússzon.

Kezdőknek a 3,5 cm-es átmérőjű, tojás alakú forma javasolt.

A gésagolyó használata érzékenyebbé teheti a hüvelyt, javítja a rugalmasságát, szorítóerejét, ezáltal intenzívebbé teheti a szexuális együttléteket, fokozhatja az orgazmust.

Sokan használják előjáték gyanánt a kis golyókat, hiszen a hüvelyben történő ide-oda mozgatásuk élvezettel jár. Mozgás hatására a gésagolyók belsejében lévő súlyok folyamatos rezgést képesek generálni. Sőt, vannak vibrátoros darabok is, amik extra élményt nyújtanak.

Az Intim Webshop gésagolyó kínálatában többféle anyagú, méretű és kivitelezésű terméket találhatsz: szilikon, üveg, fém, egy vagy két golyó, gömb, csepp vagy tojásdad forma, sima vagy érdes felszín. Persze árban is különbözőek a termékek, így mindenki kiválaszthatja a pénztárcájának megfelelőt. A megrendelt termékek maximális diszkréció mellett kerülnek hozzád, jelöletlen csomagban, így senki nem fogja sejteni, mit rejt a doboz.

Intim edzésre fel! Rendelj te is gésagolyót és emeld új szintre az orgazmusod!

Ajánló