Meccsek élőben a Spíler TV-n

Immár két éve, hogy a Spíler TV sugározni kezdte adását a TV2 Csoport tagjaként.

A csatorna indulásakor egy közleményben azt írták, a Spíler1 TV „a férfias szórakozás csatornája”. Mára túlnyomórészt sportközvetítéseket kísérhetünk figyelemmel rajta.

A Spíler TV műsorán az UEFA-val kötött hosszútávú szerződés értelmében 2018 és 2021 között a Bajnokok Ligája mérkőzéseit is követhetik a nézők. A BL-en felül a spanyol labdarúgó-bajnokság, a La Liga, illetve a világ egyik legnépszerűbb focibajnoksága, a Premier League meccseit is a Spíler TV-n szurkolhatjuk végig. A Spíler TV műsora tehát minden focirajongó igényeit kielégíti. Sportcsatorna lévén természetesen más sportágak jelentős eseményeit is közvetíti. A műsorkínálatban olyan közkedvelt bajnokságok is szerepelnek, mint az észak-amerikai profi jégkorong liga, az NHL, vagy a technikai sportok szerelmesinek nagy kedvence, a Moto GP.

A csatornán látható még többek között Salakmotor, Superbike, V8 Supercars és Rallycross is. A sport mellett érdekes, férfiakhoz közelálló témájú dokumentum-sorozatokat és realityket is nézhetsz, pl. autótuningolással, vagy favágással foglalkozókat. A Spíler TV műsorát követheted a musor.tv online műsorújságban, ahol elmentheted kedvenc programjaidat Google naptáradba.

Ajánló