Páncélszekrények magas értékhatárral

Szeretné maximális biztonságban tudni értékeit?

A Banktech páncélszekrények, széfek és más biztonsági berendezések széles választékával áll cégek és magánszemélyek rendelkezésére. Trezortech és Wertheim termékeink egyaránt megbízhatók, minősített zárszerkezettel, megerősített korpusszal és ajtóval felszereltek. Otthoni célokra megfelelő, valamint bankok és ékszerboltok igényeit is kielégítő értéktároló szekrényeket is talál webáruházunkban. Nagy készpénzforgalommal rendelkező pénztárak esetén különféle nappali széfeket és bedobós páncélszekrényeket ajánlunk.

 

páncélszekrények

Ezek használatával sokszor megelőzhető a rablás, illetve jelentősen csökkenthető a kár.

Alacsonyabb biztosítási értékhatárral rendelkező bútorszéfjeink lehetőséget kínálnak kisebb értékek, bizalmas dokumentumok tárolására, mellyel megelőzhetők a belső visszaélések, kisebb lopások. Helytakarékos, praktikus megoldás egy faliszéf beszerelése – természetesen csak megfelelő falvastagság esetén.

Páncélszekrény webáruházunk szűrőinek segítségével javasoljuk,

hogy a rendelkezésre álló hely és a tárolni kívánt értékek alapján válassza ki a megfelelő terméket! Ha szeretne olcsóbban, akár az eredeti ár feléért páncélszekrényhez jutni, válasszon használt termékeink közül, melyek hibátlanok, gyakorlatilag ugyanolyan értékűek, mint új társaik.

Ajánló