Takarítson az Interclean profi gépeivel

Hatékony megoldást keres otthona vagy üzlete tisztántartására? Az Interclean takarítástechnológiai termékek forgalmazásával és bérbeadásával foglalkozik.

Célunk, hogy versenyképes, korrekt áron a legmagasabb minőséget biztosítsuk ügyfeleinknek. Padlótisztító gépeink között talál megfelelőt hotelek, nagyobb üzlethelyiségek, edzőtermek stb. hatékony takarítására. Kisebb gépeink akár otthonába is tökéletesek.

Miért válassza a takarítógép kölcsönzést?

  • Mert gazdaságos. Egy komolyabb kárpittisztító, seprő- vagy súrológép százezrekbe kerül. Ezzel szemben a bérleti díj kedvező, különösen akkor, ha hosszú távú szerződést köt velünk.
  • Mert többfunkciós. Sokoldalú takarítógépeink használhatók nagy teljesítményű száraz-nedves porszívóként, felmosásra, seprésre, kárpittisztításra is alkalmasak, de akad olyan is, amellyel kisebb lefolyó dugulások is elháríthatók. A kárpittisztító gépekkel textilfelületek, bútorhuzatok is fertőtleníthetők.
  • Mert könnyen kezelhető. Bérlehetők tőlünk „gyalogos”, tolható takarítógépek, de ráülős, kerekeken guruló, irányítható típusok is. Akkumulátoros vagy hálózati csatlakozós kivitelből is választhat.
  • Mert jelentősen csökkenti az allergiát okozó atkák mennyiségét. Különleges vízszűrős technológiájának köszönhetően kiszűri a porszemcséket, poratkákat, amire egy hagyományos porszívó nem lenne képes.
  • Mert meghibásodás esetén nem kell Önnek szerelőt keresnie, hanem csak szól nekünk.

Az Intercleantől a takarítógép kölcsönzés igazán megéri! Ipari takarítógép, seprőgép, súrológép bérlése napi, heti illetve havi bérletben, tartósbérlet eseténmégkedvezőbb áron.

Ajánló