Gyermekfogászat Győrben a Dentys fogorvosi rendelőjében

Minden szülő szeretné, ha gyermeke makkegészséges lenne – beleértve a száj és fogak egészségét.

Már az első tejfogakra oda kell figyelni, a helyes fogápolást nem lehet elég korán kezdeni, illetve később megtanítani. Rendszeres fogászati szűrés gyerekeknek is javasolt, hiszen a tejfogak még hamarabb szuvasodnak, mint a maradandó fogak. Foglaljon gyermeke számára időpontot a győri Dentys fogászatnál!

Tudjuk, hogy a fogorvos felnőttek számára is egyfajta „mumus”, gyerekeknél különösen érezzük ezt az „ellenszenvet”.

A Dentysnél mi arra törekszünk, hogy ezt a régi félelmet felülírjuk az emberekben és mosolyogva, elégedetten, pozitív tapasztalatokkal távozzanak rendelőnkből. Munkánk során a legmodernebb eszközöket és eljárásokat alkalmazzuk, emellett nagy szaktudású és empatikus fogorvosaink gyors és fájdalommentes kezelésre törekszenek. Gyerekek esetén különösen odafigyelünk minden rezdülésre, a megfelelő (olyakor túlbiztosított) érzéstelenítésre. Ifjú pácienseinknek– úgy, mint a felnőtteknek is – részletes tájékoztatást nyújtunk, már ezzel is csökkentve a kezelés jelentette stresszt és szorongást. Ez a gyermekfogászat alapja. Gyermekek számára nyújtott fogorvosi kezeléseink a következők: konzultáció, tömések, fogkő eltávolítás, tejfogak gyökérkezelése, röntgen, barázdazárás, polírozás, gyökértömés, foghúzás és szájhigiéniai tanácsadás.

A Dentys győri fogorvosi rendelőjébe bátran elhozhatja gyermekét probléma esetén vagy állapotfelmérésre is – nálunk félelem- és fájdalommentes kezelésekben lesz része.

Ajánló