Különleges rendezvényhelyszínek a Dunán

Amennyiben előadásodat, üzleti találkozódat vagy konferenciádat valamilyen igazán exkluzív és látványos helyszínen kívánod lebonyolítani, keresve sem lehet ideálisabb helyszínt találni a Dunánál.

A folyóról igazán lenyűgöző Budapest panorámája, és az itt hajózó vagy állomásozó rendezvényhajók páratlan helyszínt biztosítanak rendezvényednek. Szűk körű összejövetelekre és több száz fős konferenciákra is könnyedén megtalálható a megfelelő rendezvényhajó. A hajókon nem csupán konferenciákat és üzleti találkozókat rendeznek, hanem esküvőket, családi és céges bulikat, divatbemutatókat és sajtótájékoztatókat is, ennek megfelelően az itt elérhető szolgáltatások is minden igényt kielégítenek. Többek között professzionális fény- és hangtechnika, hangulatos bárok és remek éttermek tesznek emlékezetessé minden percet egy exkluzív rendezvényhajón.

A több teremmel rendelkező, nagyobb hajók alkalmasak egyszerre több rendezvény párhuzamos lebonyolítására is. Egy rendezvényhajó nem csupán különböző rendezvények helyszíneként szolgálhat, de ideális lehet a különleges szálláshelyeket kedvelők számára is. A Fortuna Szálloda- és Étteremhajó ismert tengerészekről vagy kalózokról elnevezett, légkondicionált szobáival várja a valami egyedire vágyó vendégeit. Talán az ország legismertebb rendezvényhajója az A38 Hajó. Egy régi ukrán áruszállító teherhajó teljeskörű átalakításával létrejött koncerthajó és étterem valódi kulturális központként szolgál. A Hajón található, egyedülálló fény-, videó- és hangtechnikai felszereltségis hozzájárul ahhoz, hogy bármilyen rendezvény igazán emlékezetes legyen, ami itt kerül megrendezésre. Ez nem múlik az itteni báron és éttermen sem, amikről sokat elmond, hogy elnyerték a Világ Legjobb Bárja címet a LonelyPlanet szavazásán 2012-ben.

Ha rendezvényed impozáns dunai panoráma előtt képzeled el, miközben a technikai háttér és a szolgáltatások is minden igényt kielégítenek, vedd igénybe a budapesti rendezvényhajók valamelyikét!