Duguláselhárítás 0-24

Hívja csapatunkat, ha tapasztalt szakembereket keres Budapesten, akik kedvező áron dolgoznak! Olcsó duguláselhárítást vállalunk, és 168 óra garanciával és ajándékkal kedveskedünk.

Sőt hétvégén és ünnepnapokon is hívhat minket, mert nem számolunk fel hétvégi vagy ünnepnapi felárat. Hamar kiérkezünk a megbeszélt időpontra. Sürgős esetben is keressen fel minket, akár csőtörés, ázás miatt van szüksége ránk.

Duguláselhárítási feladatokat végzünk a lefolyókban és a csatornákban.

Lakásokban, nagyobb épületekben, társasházakban, panellakásokban, intézményekben is, házon belül vagy kívül is. Bárhol alakul ki dugulás, fürdőszobában, konyhában, WC-ben vagy kint az udvari csatornában, mi megoldjuk. Korszerű duguláselhárító gépeinkkel (spirállal, géppel, csőgörénnyel) a nehezebb feladatokat is ellátjuk, akár falbontás vagy földbontás nélkül is tisztán, higiénikusan kivitelezve. Külön is rendelhet fertőtlenítést olcsón. A környezetre ártalmatlan anyagokkal végezzük a tisztítást, könnyen kiszellőzik, így hamarabb használhatja újra a helységet.

 

duguláselhárítás 0-24

Tapasztalt és megbízható szakemberekkel dolgozunk, akiknek nem jelent gondot a nehezebb duguláselhárítás sem.

Precízek és pontosak, nagy odafigyeléssel dolgoznak. Mindezt kedvező áron és garanciát is vállalunk munkáink után.

A mosogatóban, a fürdőkádban, zuhanytálcában, padlóösszefolyóban vagy a WC-ben keletkezett dugulást egy-kettőre megoldjuk, falbontás nélkül. Lehet, hogy csak a lefolyó szifonjában van a probléma, de ha lejjebb a csővezetékekben, azt is elvégezzük a lehető leghamarabb. Az udvari duguláselhárítás, az esőcsatorna alapvezeték tisztítás nem egyszerű, de ez esetben is állunk rendelkezésére.

Duguláselhárítás 0-24, megtalálta a megoldást!. Hívjon fel telefonon időpont egyeztetésért és árajánlatért, ha Budapesten és Pest megyében szüksége van olcsó duguláselhárításra.

A telefonszám, amin elérhet: 06 (30) 882-3000

Honlapunkon pedig tájékozódhat rólunk, az árainkról, a dugulás megelőzéséről, szolgáltatásainkról, referenciáinkról.

Ajánló