Több opció közül választhatja ki önnek a legmegfelelőbb repülő utat

Eljátszott a gondolattal, hogy milyen repülő utak érhetőek el számára? Akkor jó helyen keresgél.

Nálunk több opció közül választhatja ki önnek a legmegfelelőbb repülő utat.

A Flyboy-al lehetősége van kipróbálni, hogy mennyire bátor és kideríteni, hogy érzi magát a magasban. Nincs más teendője, csak regisztrálnia kell oldalunkon természetesen ingyen, ahol egy email cím kell és ezt, egy jelszóval ellátni. Így tudunk belépni az egyéni felhasználó felületünkre. A jóváhagyás után a kereső segítségével megtudhatjuk az időpontokat és az indulás-érkezés helyét a repülő utunknak.

Választási lehetőségünk van, hogy a számunkra megbízható pilótánál foglaljunk.

A kapcsolatot fel tudjuk venni vele levél útján, melyben repülési kérelmet igényelünk tőle. A vezetőnek joga van bármikor visszavonni vagy áthelyezni a járatot, ha az időjárás, esetleg más okból kifolyólag nem látja biztonságosnak a repülő utat. Ezzel szemben ön is dönthet úgy, hogy visszavonja foglalását és nem vesz részt az útvonalon. Nálunk nincs rizikó vagy megválaszolatlan kérdés.

A képzett pilótáink felelősségbiztosítással rendelkeznek az utasok felé és rendszeresen fokozott orvosi vizsgálaton vesznek részt.

A weboldalunkon az együttműködési rendszer lehetővé teszi azt, hogy elolvassuk a véleményeket akár az irányítóról, akár egy utasról, akivel együtt utaztunk. Ez megkönnyíti a helyzetünket és biztonságosabbnak érezzük a repülő utat. Mi minden esélyt megadunk önnek és családjának egy emlékezetes repülésre. Ön dönt! Válasszon minket!

You May Also Like