SOS Duguláselhárítás Siófok és környékén, akár azonnal

Csatornáink zöme a föld alatt húzódik, és éveken- évtizedeken át teszik csendben a dolgukat, melyre hivatottak. Nevezetesen, hogy elvezessék a szennyvizet otthonainkból.

A kellemetlen szagok és önmagában az a tény, hogy az elhasznált mosogató, vagy fürdővíz bacilusok, fertőzések melegágya, régóta szükségessé tette a csatornák kiépítését, egészen az ókortól kezdve. Így tehát városaink szerkezetének szerves részét képezik évtizedek óta a csatornák, összefolyók, vízgyűjtők.

Normális “működésében” nem sokat szoktunk észrevenni ezek jelenlétéről, ám mindannyian élvezzük annak áldásos hatásait. (A középkorban például egyszerűen az utcára öntötték ki a szennyvizet, ezzel megágyazva sok kórokozónak, rágcsálók elterjedésének, különféle fertőzéseknek.)

Mint általában az ember alkotta mechanikai, gépészeti eszközök, ez a csatornarendszer is időről időre meg tud hibásodni, bár egyébként nagyon robosztus felépítésű és egyszerű dolog. A csövek, melyekben elvezetik a szennyvizet, megadott átmérővel rendelkeznek, háztípustól függően, valamint van egy enyhe lejtésük, mielőtt a gyűjtő csatornába folynak, hogy elősegítsék a szennyvíz távozását a lakásokból. Előfordulhat azonban, hogy olykor-olykor dugulás keletkezik a rendszerben, mivel sokan hajlamosak leönteni az elhasznált sütőzsírt, vagy sütőolajat a lefolyóba, és egyéb – szilárd – tárgyakat is gyakorta beledobnak az emberek a wc-be, vagy máshova. Ilyenkor sajnos szükség van a duguláselhárításra.

SOS duguláselhárítás Siófok és környékén is!

A képzett és megfelelő szakemberek könnyedén és hatékonyan tudják megszüntetni ezeket a problémákat. A csőrendszerben keletkezett dugulást lokalizálni lehet egy csőkamerával, majd ezek után el lehet dönteni, hogy egy megfelelő hosszúságú magasnyomású csőtisztító berendezéssel (woma) tisztítják ki a dugulást, vagy annak egyéb jellege és/vagy megközelíthetősége miatt bontásos eljárással hárítják el a problémát.

Más esetben szükségessé válhat egy alapos csatornatisztítás.

Ezt a műveletet nem közvetlenül a lakásokban végzik el a munkások, hanem a központi összefolyóknál, mely általában a közterületen, utcán található. Ehhez is megvannak a hatékony eszközeik, amivel könnyedén orvosolni tudják a problémát.

Egyebek mellett az olyan egyszerűbb, hétköznapibb dolgokban is érdemes ezen a cégek segítségét kérni, mint az általános lefolyótisztítás, kád dugulás, vagy szifon csere.
A kicsitől a nagy dolgokig mindent képesek megjavítani, és a hibákat elhárítani számunkra.

You May Also Like