Spróroljon hőszivattyúval, akár télen is!

Amikor vége a hosszú és forró nyári hőségszezonnak, és végre beköszönt a hűvös ősz, sokaknak eszébe sem jutna éppen ekkor klímát beszereltetni, pedig a ma forgalomban lévő légkondicionáló készülékek már nem csak hűtenek, hanem fűtésre is képesek, méghozzá akár -30°C-ig.

Még ma is igen nagy azonban az ezzel kapcsolatos bizonytalanság, például gyakori kérdés, hogy egyáltalán megéri-e klímával fűteni, vagy egyszerűen túl sok áramot fogyaszt. A válasz sokakat meglephet, azonban nem csak, hogy egyszerűen megéri, de akár 10-15%-ot is megtakaríthatunk akár egy modern gázkazánhoz képest. Ennek oka a klímák sokkal jobb hatásfoka.

A temperáló fűtés számít a klímás fűtés által biztosított egyik leghasznosabb lehetőségnek.

Ez azt jelenti, hogy a hagyományos fűtési rendszert használja a hétköznapokban, a légkondicionáló alapvetően csak rásegítő fűtést végez az éppen használatban lévő helyiségben. Ezt mindenképpen érdemes azokban a helyiségekben is használni, ahol a legtöbbet tartózkodunk, és emiatt nem akarjuk az egész házat felfűteni.

Ehhez természetesen elengedhetetlen a megfelelően kiválasztott és kifogástalanul telepített készülék. Az Ódor Klímára mindenben számíthat! Kínálatunkban megtalálható számos megbízható, takarékos és magas színvonalú légkondicionáló készülék, többek között Gree, Syen, Daikin vagy Windex klíma.

Cégünk a Windex hivatalos magyarországi partnere, azonban Windex hőszivattyú mellett forgalmazzuk a Gree és a Daikin hőszivattyúit is, mivel ezek szintén széles teljesítmény skálával rendelkező, bevált típusok.

Az eszközöket nem csupán értékesítjük, hanem segítünk az ideális típus kiválasztásában, továbbá szakszerűen be is szereljük, illetve elvégezzük a szükséges karbantartásokat, illetve javításokat, de az alkatrészek cseréjét is ránk bízhatja. Mi nem csupán termékeinkre, hanem munkánk minőségére is minden esetben garanciát vállalunk. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, bátran forduljon hozzánk kérdéseivel, vagy kérje helyszíni felmérésünket! Ez természetesen teljesen ingyenes, és nem jár semmilyen kötelezettséggel, azonban elengedhetetlen ahhoz, hogy meg tudjuk mondani, pontosan milyen típust érdemes beszerelni, a munka mennyi ideig tart majd, és mindez mennyibe kerül, tehát pontos árajánlatot csak ezt követően tudunk adni. Árajánlatunkhoz azonban mindig tartjuk magunk, nálunk nincsenek apróbetűs részek és rejtett költségek.

Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen mi már több, mint húsz éve foglalkozunk klímaberendezésekkel, szellőző- és hűtő-fűtő rendszerekkel!

You May Also Like