Tárhely bérlés gazdaságosan a Rackforesttől

Ha tárhelyre van szükséged, akkor a megoldás a tárhely bérlés gazdaságosan a Rackforesttől!

Tárhelycsomagjainkat nem csak saját igényeidre szabhatod, de ingyen SSL-t is kapsz mindegyik mellé. A minőségről meggyőződhetsz, ugyanis öt napig ingyenesen tesztelheted szolgáltatásunkat. Nem mindenkinek van szüksége óriási, sok-sok gigabájtnyi tárhelyre, így ha a céljaidnak megfelel még egy 1 GB is, választhatod például barátságos árú SSD ONE csomagunkat, amihez már jár többek között korlátlan számú postafiók, testre szabható spam-szűrés, választható webmail kliens és korlátlan számú adatbázis.

Számos fejlett technológia teszi még biztonságosabbá illetve sokoldalúbbá a tárhelycsomagok használatát,

a kiemelkedő spam-szűrésről például az Apache SpamAssassin gondoskodik. Jelenleg ez a vezető spam-stűrű szolgáltatás. Egyaránt végez heurisztikus és statisztikus szűrést, továbbá testre is szabhatod, meghatározva, hogy mi számít spamnek és mi nem.

A tárhelyeken lévő adatok elvesztésétől sem kell félned természetesen, minden egyes nap készítünk egy teljes mentést a tárhelyről, amit egy hétig meg is őrzünk, így a korábbi állapot bármikor visszaállítható. Az elérhető csomagokért és bővebb információért látogasson el a Rackforest weboldalára!

You May Also Like