Egy Kilim szőnyeg tükrözi a keleti hangulat varázsát

Biztosan sokakkal előfordult már, hogy egy utazás alkalmával annyira beleszeretett egy kultúrába, hogy elhatározta, hogy ha hazaér, akkor az otthonát is eszerint fogja kialakítani.

Az internet ebben hatalmas segítségünkre lehet, hiszen már bármit megtalálhatunk rajta, hogy kialakítsuk a tökéletes hangulatú otthont. Hiszen a legtöbb esetben a különböző kiegészítőkkel és dekorációs elemekkel fogjuk elérni a tökéletes hatást, ezért keresgéljünk bátran az interneten.

Egy szép keleti Kilim szőnyeg biztosan remek választás lesz a számunkra, hiszen tökéletesen vissza fogja adni azt a keleti hangulatot, amit szeretnénk becsempészni az otthonunkba. Persze hatalmas a választék a különböző stílusú szőnyegekből. Ha sikerül megtalálnunk a tökéletes hangulatot az otthonunkba, akkor a közérzetünk és a hangulatunk is sokkal jobb lesz, mert így minden nap úgy érezhetjük magunkat, mintha nyaralnánk a kedvenc országunkban.

A Carpetdepo webáruháza segít a megfelelő keleti szőnyeg kiválasztásábban.

Afgán Kilim szőnyegek, rongyszőnyegek
A Kilim szőnyeg kézzel szőtt, világszerte népszerű, több kultúrában is aktívan jelen van. A Kilim jellemzően gyapjúból készül, a színezéshez pedig természetes anyagokat alkalmaznak. A kézzel szövött kilim változatos színvilága minden helyiségben illik, akár folyósokban mint futószőnyeg, akár mint nappali szőnyeg vagy konyhai szőnyeg.

Általunk értékesített kilim fajták: az egyik közkedveltebb és legismertebb a Chobi kilim. Világos színei és változatos mintái feldobják a szoba hangulatát. Maymanah Kilimet inkább sötétebb színvilága teszi egyedivé. Faliszőnyegként is használják. Az Indiai Kilim vidámságot és jó hangulatot áraszt.

Indiai pamut kilim, rongyszőnyeg
Indiából szűrmazó színes kilimek. Ezeket a szőnyegeket különleges technikával szővik, így az indiai kilim gyorsabban készül el.  Az indiai kilim sok játékos színből áll, mintázata modern. Népszerűek. Azért, mert tökéletesen illeszkednek a legtöbb otthonba. Lakásdekorációként akár falra akasztva, fali szőnyegként és használják. Padlófűtéses lakásokban is használhatók.

Varázsoljon Ön is különleges hangulatot otthonában kilim szőnyegekkel, rongyszőnyegekkel!

You May Also Like