Ne bízza biztonságát a véletlenre!

Amennyiben a lehető leghatékonyabban kíván gondoskodni otthona, üzlete vagy más létesítménye mechanikai biztonságáról, mindenképpen keresse a Pető Védelem Kft-t!

A Pető Védelem Kft. immár közel négy évtizedes múltra tekint vissza, mai formájában 2002 májusa óta ismert. Legfőképpen lakatosipari termékeket forgalmaz, szerel és gyárt.

Családi házak ablakai, ajtói és erkélyei külső védelmére ideális eszközök az ollós rácsok.

Ezek manapság a leginkább elterjedt, és legrégebben használatban lévő mozgatható biztonsági rácsok közé tartoznak. Népszerűségét természetesen nem a véletlennek köszönheti: az ollós rácsok helyigénye alacsonynak mondható, tehát ahol nincs hely egy feltekeredő vagy fellapozódó rács beszereléséhez, az ollós rács ott is tökéletesen alkalmazható. Továbbá mozgatása könnyű kézi erővel is, nincs szüksége költséges motorra. Az ollós rácsok remekül használhatóak műemlék jellegű épületek, például templomok belső és külső védelmére, de üzletek és irodák üvegfalának megóvására is nehéz alkalmasabb eszközt találni. Az ollós rácsok az ablakok külső oldalán kívül felszerelhetőek belülre is, ekkor csupán négy centimétert foglalnak a függöny mögött. Nappal oldalra lehet tolni, így a kilátást sem akadályozza.

Anyaga 20×4 mm laposvas, illetve erős zártszelvény; masszív megjelenésének köszönhetően gyakran már puszta létével elveszi a betörők kedvét a próbálkozástól.

Az ollós rácsok megrendelői igény szerint kifordíthatóak, illetve egy vagy két irányba is összetolhatóak. A rácsot alapozás után a kívánt színre fújjuk, de kérésre galvanikus horganyzás is kérhető. Amennyiben bizonytalan, hogy pontosan melyik termékünk lenne Ön számára a lehető legideálisabb, kérdéseit bátran tegye fel nekünk! A felmérést ingyenesen végezzük el, és a megrendelt termékeket nem csak szereljük, hanem ki is szállítjuk. Ollós rácsok mellett olyan lakatosipari termékekért is minket keressen, mint a kemencék, ipari kapuk vagy úszó kapuk! Minden termékünk minőségére garanciát vállalunk.