Páncélszekrények és széfek a Banktech szakértelmével

Ne bízza a véletlenre értékeinek, hivatalos vagy bizalmas dokumentumainak épségét, meglétét! A Banktech Safe 25 éve élen jár a biztonságtechnikai eszközök forgalmazásában és szervizelésében.

Páncélszekrények, széfek, bútorszéfek széles kínálatát találja nálunk elérhető áron.

Magánszemélyek és vállalatok, állami szervek és a banki szféra számára is kínálunk eszközöket. Megoldásokat biztosítunk családi megtakarítások, dokumentumok védelméhez. Célunk, hogy ügyfeleink bizalmas dolgait, értékeit megvédjük az illetéktelen behatolóktól. Irodai értékek és dokumentumok védelme mellett üzletek számára is megfelelő széfeket, páncélszekrényeket biztosítunk. Ha kisebb értéket, iratokat szeretne elzárva tartani, jó döntés lehet egy bútorszéf beszerzése.

A bútorszéf megnevezés kissé félrevezető, a német möbeltresor szó fordításából alakult ki.

A bútorszéf kerülhet bútorba, de állhat szabadon is.

Megfelelő rögzítés esetén a széfre biztosítás köthető, melynek értékhatára riasztórendszeres kiegészítéssel duplázódik. A Banktech Safe kínálatában különböző méretű és kialakítású, szimpla- vagy duplafalas, kulcsos vagy digitális számkódos bútorszéfek közül választhat. A duplafalú bútorszéfek hosszabb ideig álnak ellen vágásnak és fúrásnak, illetve a falak között hőszigetelés található, ezért bizonyos ideig tűzállóak is. Ha kérdése van, esetleg nem tud dönteni, hívjon minket, és munkatársunk örömmel ad tanácsot!