Találja meg a tökéletes otthont Budapesten

Ha úgy döntött, megvalósítja álmait és Budapestre költözik, azt is mérlegelnie kell, hogy albérletet keres inkább, vagy saját ingatlant vásárol.

Sokan úgy gondolkodnak, hogy a havi albérlet költség helyett inkább a banknak törlesztenek, és lakáshitelt vesznek fel. A fővárosi lakásár-emelkedéssel óriásira nőtt a szakadék a budapesti és vidéki árak között. A négyzetméterárak az egy millió forintot is túlléphetik. Aki úgy dönt, mégis vállalja a költségeket és költözik, az ismét akadályba ütközhet. A lakások ugyanis rendkívül kelendők a fővárosban, gyorsan elkelnek, így folyamatosan figyelni kell a kínálatot.

Az Ingatlanrobot.hu-n követheti a legfrissebb hirdetéseket kiadó és eladó lakás Budapest kategóriában.

A kört szűkítheti kerületekre, továbbá budai vagy pesti oldalra is. Ami az árakat illeti, olcsóbb, 30 millió alatti lakások között is van panel-vagy téglaházban elhelyezkedő, erkélyes és saját kertrésszel rendelkező is. Érdemes a fővároshoz közeli kisebb településeken is nézelődni, hiszen sokkal kedvezőbb árakkal találkozhat. Ha az anyagi források lehetővé teszik, az eladó lakások Budapest területén – főleg a belvárosban – ugyan borsos áron mennek, de kiváló elhelyezkedésű, lélegzetelállító panorámával rendelkező helyeket lehet kifogni. Találja meg álmai otthonát az Ingatlanrobot segítségével!

Állítson be hirdetésfigyelőt a kívánt kategóriában, hogy ne maradjon le a legfrissebb ajánlatokról.