Kosaras emelő magas színvonalon, alacsony áron

Egy kosaras emelő számtalan esetben jön jól, sőt, sokszor kifejezetten pótolhatatlan segítség, azonban egy átlagos cég jellemzően nem használja napi rendszerességgel.

Felhasználási lehetősége rendkívül sokrétű, használható videoklip vagy film forgatásra, magasan lévő ablakok tisztítására, magas fák ágainak vagy lombjának visszavágására, dekorálásra vagy műemlék-védelmi feladatokhoz többek között. Természetesen épületgépészeti munkák, magasfeszültségű vezetékek szerelése, magasabb épületekszigetelése vagy festése, csarnokok szerkezetszerelése, bádogos munkák vagy épp közvilágításkarbantartása vagy kiépítése során is értékes segítség, de általában ezek sem mindennapi feladatok, így a kosaras emelő kölcsönzése a legtöbb esetben sokkal jobban megéri, mint a megvásárlása. Ez nem csak a több millió forintos vételár miatt van, hanem kölcsönzés esetén a fenntartási költségekkel sem kell számolni.

Kosaras emelő Hévíz területén kizárólag a Klíma Duó Bt. gépkölcsönzőjétől bérelhető jelenleg. Sőt, nem csupán Hévízen, de egész Zala megyében kizárólag tőlünk lehetséges a bérlés, amióta a ZÉGÉP megszüntette a kosaras emelők kölcsönzését. Érdemes néhány szót szólni magáról a gépről is.

Az Oil & Steel Octopussy 1412 Twin típusú kosaras emelőnk 14 méteres magasságig használható munkavégzésre, oldalirányban pedig 6.5 méterig tud kinyúlni.

A hasonló méretű gépekhez képest az önsúlya meglepően alacsony, amit annak köszönhet, hogy négy darab kitalpalás biztosítja a szükséges stabilitást az ellensúlyok helyett. Ez többek között akkor rendkívül előnyös, amikor nehezen megközelíthető vagy egyenetlen terepen kell bevetni. A viszonylag alacsony súly alacsony fajlagos talajterheléssel is párosul, amit gumilánctalpas kialakításának köszönhet. A gumilánctalpak miatt a kosaras emelő Hévíz épületeinek belterében is bátran használható, ugyanis nem tesz kárt a belterekben, sőt, még a gyeppel fedett területeken is bevethető.

A kosaras emelő bérlésének szándékát mielőbb jelezze, amennyiben az lehetséges, ugyanis érkezési sorrendben teljesítjük a kölcsönzési igényeket.

You May Also Like