Páncélszekrény szállítás esetén is bátran hívjon minket

A Speciális Teherszállító kft. számára nincs túl nagy falat

A Speciális Teherszállító kft. egy rendkívül nehéz tárgyak szállítására és költöztetésére szakosodott magyar cég, számíthat ránk például zongorák, ipari gépek vagy kültéri klímaegységek szállításakor.

Páncélszekrény szállítás esetén is bátran hívjon minket!

Költözésének komplett lebonyolítását ránk bízhatja, nem csak belföldön, de nemzetközi költöztetés esetén is. Otthona költöztetése mellett rendelkezésére állunk komplett irodák elszállításában is. A rendkívül súlyos tárgyakat nem csak elszállítjuk a kívánt helyre, de feljuttatjuk padlásra, vagy levisszük pincébe, alagsorba is. Sokszor a megvásárolt széfet a futár csak kiteszi a címen, de fel már nem viszi, egyedül ez egyébként is fizikailag lehetetlen lenne; ilyen esetekben ha minket hív, a páncélszekrény szállítás akár azonnal is megoldható.

Munkatársaink mind tapasztalt szakemberek, sok éves tapasztalattal a területen.

Mind átlagon felüli fizikummal rendelkeznek, ennek és professzionális felszerelésünknek és szerszámainknak köszönhetően egy több száz kilós páncélszekrény szállítása sem okoz gondot egy szűk lépcsőházban sem. Európai színvonalú felszerelésünk mellett több, különböző teherautó típus alkotja flottánkat, de KCR önrakodós darus autó is rendelkezésünkre áll.

Miután ajánlatot kért, felvesszük Önnel a kapcsolatot pár órán belül; bővebb információkért látogasson el weboldalunkra!

Ajánló