„Rend a lelke mindennek” az irodában is

A tiszta környezet pozitív energiával lát el, így van ez otthon és a munkahelyünkön is.

Egy rendezett, pormentes irodában sokkal szívesebben dolgozik az ember. Nem csupán az ott dolgozók, hanem az ügyfelek, az oda érkező vendégek szemében is jó benyomást kelt egy tiszta hely. Persze nemcsak esztétikai szempontok miatt, hanem egészségügyi okokból is ajánlott az alapos, rendszeres irodatakarítás.

A lépcső menti korlát, a kilincsek, kapcsolók, egerek és billentyűzetek potenciális baktériumtelepek, melyeket nagyon fontos fertőtleníteni.

Ha szeretné megbízható cégre bízni az irodatakarítást, válassza a Takarító Kommandót.

Mi vállaljuk az irodák, tárgyalók, illemhelyek, teakonyha, étkező, lépcsőház és folyosók tisztán tartását napi, heti vagy havi rendszerességgel, de eseti megbízásokat is teljesítünk.  Cégek számára elérhető alapcsomagunk általános takarítást tartalmaz, tehát a bútorok, lámpák, berendezések portalanítását, konyhában a mosogató, csaptelep, munkafelület megtisztítását, a mellékhelyiségekben fertőtlenítjük a wc-ket, mosdókat, csempéket és tükröket.

Az irodatakarítást mindig porszívózással és felmosással zárjuk.

Ennél átfogóbb a nagytakarítás csomag, itt már elhúzzuk a nagyobb bútorokat, hogy hozzáférjünk az elérhetetlen felületekhez, a polcokról lepakolunk, kimossuk a függönyöket, megpucoljuk az ablakokat és ablakkereteket. Ha ez még mindig nem lenne elég, extra szolgáltatásaink minden igényt kielégítenek. Részletekről tájékozódhat weboldalunkon.

Ajánló